Iedereen heeft het wel eens. Een lusteloos en moe gevoel. Of lichamelijk ongemak. Vaak veroorzaakt door (onbewuste) blokkades. Wil je daarmee aan de slag op een zachte, liefdevolle manier? Dan is deze bijeenkomst misschien wel wat voor jou. In een groep laten Marjoke Laan en ik je de helende kracht van de onderlinge verbinding voelen, waarna we die kracht met oefeningen in tweetallen verdiepen. Hierdoor leer je met meer zachtheid en liefde naar jezelf te kijken op een manier waarbij alles in je er mag zijn. Dit werkt helend.

Datum: (zondag) 23 september 2018
Tijd: 10.30 uur (inloop 10.00 uur) tot (circa) 16.30 uur
Locatie: De Open Ruimte, Almere
Prijs: €15,-.
De lunch bestaat uit een potluck (zelf iets klaarmaken en meenemen)

Aanmelden kan via het contactformulier of via Arjan (06-11434757) of Marjoke (06-16262405).

Je krijgt 2 weken voor de oefendag nog een mail met praktische informatie.

Marjoke Laan is pedagoog en energetisch begeleider met een eigen praktijk. Haar passie is om vanuit een rustige en veilige bedding, met liefdevolle en tegelijk heldere blik inzicht te brengen. Waardoor de gevoeligheid die we allemaal hebben weer tevoorschijn mag komen en ervaren mag worden.

‘Do you know how beautiful you are? I think not, my dear’ (Hafiz)