In een liefdevolle energie begeleid ik met name nieuwetijdskinderen, waaronder indigo- en kristalkinderen, in hun ontwikkeling. En ik begeleid ouders of begeleiders van deze kinderen bij hun vragen of moeilijkheden in de opvoeding van hun kinderen.

De sessie bestaat uit coaching, healing, maar mogelijk ook een combinatie hiervan. Ik volg hierbij mijn intuïtie.

Mijn uitgangspunt hierbij is gelijkwaardigheid. Ik ga ervan uit dat iedereen de oplossing van zijn vraagstukken zelf kent. Dit noem ik het (cel) geheugen. Ik streef ernaar dit te benaderen en aan te spreken.

In mijn workshops en tijdens mijn lezingen laat ik je kennis maken met bewustwording en leven vanuit je hart. Bewustwording en hartenergie in al onze contacten en handelingen. In onze contacten met mensen, met de natuur of met dieren. Maar ook in onze contacten met voeding. En bewustwording over onze leefwijze. Is je leefwijze wel waar je passie naar uitgaat? Waar je energie van krijgt?

 

Love is stronger